Wat vond je?

Benieuwd wat anderen van 500 DAGEN OP REIS vonden? Lees het hier en laat ook jouw mening achter.

Je review verschijnt niet meteen, maar wordt verwerkt zodra je de pagina verlaat.

 

5/5
Een kijkje in het échte leven van een wereldreiziger

Heerlijk boek! Heel leuk dat het geen standaard reisboek of reisgids is waar er al zoveel van zijn (‘en toen gingen we naar plaats x en toen kwamen we aan in plaats y’) maar juist ‘een kijkje achter de schermen’ van het reizen biedt: verhalen die je doorgaans nooit hoort of leest en daarom juist extra leuk en bijzonder zijn. Fantastische hoogtepunten worden afgewisseld door minder leuke ervaringen, want dat hoort immers ook bij reizen! Puur verhaal, mooi en origineel opgeschreven en leest lekker weg. Aanrader!

5/5
Leuk en herkenbaar

Leuk en herkenbaar boek, veel verhalen die als reiziger heel bekend voor komen maar ook leerzaam over de verschillende culturen. Het boek is een verzameling kleine verhalen, waardoor de samenhang soms ontbreekt. Wel lekker om af en toe op te pakken. Meer afbeeldingen / fotos hadden het nog net iets sprekender gemaakt!

5/5
Luchtig en vlot geschreven

Ik vond het erg leuk om te lezen. Lekker vlot en luchtig geschreven, zodanig dat je je de situaties helemaal voor kunt stellen. Leuk om te lezen dat iemand die stoer genoeg is om alle ‘zekerheden’ los te laten af en toe ook maar gewoon een bange schijterd kan zijn. soms ook maar gewoon een schijterd. Wat foto’s of afbeeldingen hadden het boek nog leuker gemaakt.

5/5
Smaakt naar meer!

Fantastisch boek, soms zó spannend dat ik op het spreekwoordelijke puntje van mijn stoel zat! Fijne schrijfstijl en ik hoop op een vervolg 🙂

5/5
Leest lekker weg

Goed geschreven boek. De soms hilarisch, soms enge en vaak mooie gebeurtenissen (ieder kort hoofdstuk een ander avontuur) zijn eerlijk beschreven, je had zo met ze mee op reis willen zijn en hetzelfde mee willen maken. Daarom kun je het jonge nichtje best benijden! Een fijn, luchtig boek om lekker mee in de stoel te zakken.

5/5
LOW BUDGET

Als je van reizen houdt is dit een aanrader,met nuttige reistips, low budget reiservaringen en soms hilarische gebeurtenissen. Leest lekker weg.

5/5
Een reis van 224 blz

Dit is typisch zo’n boek waarvan je baalt dat het uit is. Een erg vlotte, persoonlijke schrijfstijl waardoor je iedere keer opnieuw denkt: ‘nog 1 verhaaltje dan’. Uiteindelijk beland je dan al vlot op het laatste blaadje en kun je alleen hopen op een vervolg. Er is een goede afwisseling qua informatie over verschillende gebieden en culturen, persoonlijke gevoelens, het reizen op zich en tips voor andere reizigers. 1 Enkele waarschuwing, het is zo beeldend geschreven dat je af en toe bijna de lucht van alle ranzige toiletten kunt ruiken.

5/5
Op reis vanuit huis

Leuk om te lezen, als je van reizen houdt. Herkenbare situaties en door de leuke en toegankelijke schrijfstijl, word je helemaal meegenomen in de reis van Ingeborg en Twan. Dankzij de korte verhalen beland je makkelijk in hun reiswereldje en beleef je afwisselend de enge, spannende, leuke of verdrietige momenten met ze mee. Een leuk boek voor de vakantie, of gewoon om tijdens een avondje op de bank je op een onbekende plek te begeven.

5/5
Genieten: zó herkenbaar!

Als reisliefhebber zijn de verhalen van Ingeborg zó herkenbaar. Echt geweldig om te lezen. Zelf ga ik met mijn vriend in januari ook een jaar op wereldreis. Het was dus ook fantastische voorpret. En ik ben heel benieuwd hoe het Ingeborg en Twan vergaat nu ze terug zijn!

5/5
Alsof je erbij bent!

Makkelijk weg te lezen en zo realistisch, dat het net is alsof je er zelf bent. Ingeborg schrijft leuk, grappig en inspirerend. Bij ieder hoofdstuk wil ik mijn koffer pakken en zelf op reis! Aanrader voor iedereen die ooit wil gaan reizen, gereisd heeft of gewoon een leuk boek wilt lezen!

5/5
Genoten!

Leuk en beeldend geschreven. Heb genoten en dacht soms: “stond ik maar naast je!”

5/5
Heerlijk boek!

Ik heb het boek in één adem uitgelezen terwijl ik zelf niet zo’n lezer ben eigenlijk. Wel is reizen mijn grote passie en dit zorgde ervoor dat ik vele situaties herkende die Ingeborg heel goed wist te beschrijven met leuke humor tussendoor. Ik kan 500 dagen op reis aan iedereen aanraden, zelfs als je niet van reizen houdt.

5/5
(h)eerlijk genieten!

Toegankelijk en hilarisch boek, wat lekker vlot weg leest! Ingeborg van den Ban laat niets aan de verbeelding over… Het boek bevat afzonderlijke (korte) hoofdstukken, wat het mogelijk maakt om op elk moment in te haken. Ideaal voor de moderne lezer!

5/5
Alsof je de reis zelf maakt!

Een heerlijk boek. Leest lekker door. Je proeft de emoties, de spanning en het avontuur. Net alsof je er bij bent.

5/5
Bijzonder

Wat een bijzonder en fantastisch boek, je blijft lezen en elk verhaal is weer boeiend. Ik kijk uit naar deel 2.

5/5
Meegenomen

Heb je boek in 1 adem uitgelezen, werd meegenomen in je backpak alsof ik het zelf beleefde. Heerlijk om te lezen met alle spannend ,leuke interessante en verrassende momenten in verschillende werelddelen. Kijk uit naar je volgende boek.

5/5
In een adem uitgelezen

Zowel Dorien als ik hebben het boek in een adem uitgelezen. Hele mooi anekdotes. Soms ook wel gevaarlijke situaties die je beschrijft. Landverschuivingen langs enge bergpasjes. Doodlopende ‘binnenweggetjes’ in Afrika. We konden ons engels ook nog beetje bijschaven. We zien uit naar het volgende boek.

4/5
Lekker beeldend!

Duidelijk en lekker beeldend geschreven.  Ik word meegenomen in leuke, gekke en nieuwe ervaringen!

4/5
Herkenbaar

Veel dingen die je hebt geschreven zijn voor mij een feest der herkenning!

5/5
Verrassend!

Je live-reporterachtige verslaggeving is knap en meeslepend . Verfrissend om niet zozeer een vreemde cultuur maar juist je eigen cultuur te leren kennen.

 

Review of Boek
What name should be displayed with your review?
What title should be displayed with your review?